• +31(0)162 694431
  • Info@it-zaken.com
  • Brieltjenspolder 28, Made
  • 8:30 -17:00

Server virtualisatie

Virtualiseren en besparen op hardware? Dan is een server virtualisatie een uitstekende oplossing. Door software op bestaande (of nieuwe servers) toe te voegen, kan IT-Zaken met zijn advies- en project-traject een server virtualisatie aanmaken die aansluit op de specifieke behoeftes van de organisatie.

Desktop virtualisatie

Met een desktop virtualisatie heeft de gebruiker toegang tot zijn programma’s vanaf elk mogelijke desktop. Dit is te danken aan een centraal infrastructuur die uw desktop een “cloud-achtig” karakter geeft..

Applicatie virtualisatie

Applicatie virtualisatie is het streamen van programma’s naar uw desktop. Het is feitelijk een specifiekere en kleinere variant op desktop virtualisatie. Applicatie virtualisatie is vooral interessant voor programma’s die niet goed functioneren op nieuwe besturingssystemen (zoals Windows 10), maar toch fundamenteel zijn voor uw bedrijfsprocessen. IT-Zaken inventariseert welke applicaties noodzakelijk zijn, maar niet mee innoveren met nieuwe besturingsprogramma’s, om zo ervoor te zorgen dat u efficiënt kunt blijven werken.

Sluit Menu