• +31(0)162 694431
  • Info@it-zaken.com
  • Brieltjenspolder 28, Made
  • 8:30 -17:00

VoiP

Telefonie en internet zijn onderdelen van de IT-zaken binnen een organisatie. Betrouwbare telefonie en internet is een onmisbaar stuk gereedschap voor u als ondernemer. Met de samenwerking van verschillende aanbieders, bieden wij een goed aansluitende Voip oplossing aan vanuit de wensen van uw organisatie.

Verbindingen

Verbindingen vormen de basis van de ICT-infrastructuur. Dit is vergelijkbaar met het fundament van een gebouw. Als deze niet voldoet ontstaan er problemen en zijn uitbreidingen niet mogelijk. Wij bieden hardware, software, advies, implementatie, beheer en support aan om het fundament van de ICT te faciliteren binnen uw generatie. Dit sluiten wij aan met de visie dat de organisatie zijn investering terug gaat verdienen.

Wifi

Een snel en toegankelijk Wifi netwerk binnen de organisatie wordt steeds belangrijker in het bedrijfsleven. Met de opkomende dreiging van inbrekers op uw netwerk is het verstandig om na te denken over hoe wifi bij kan dragen aan de beveiliging van uw data. Wij bieden een  groot aantal Wifi-systemen aan die zich richten op uw wensen. Zo heeft uw organisatie binnenkort een snel, toegankelijk, maar ook een veilig manier van verbinden op het internet.

Sluit Menu