• +31(0)162 694431
  • Info@it-zaken.com
  • Brieltjenspolder 28, Made
  • 8:30 -17:00

Back-up

Uw data heeft u nodig om uw bedrijfsactiviteiten uit te kunnen voeren. Als ondernemer heeft u vast al rekening gehouden met de risico dat data in de digitale wereld beschadigd kan raken. Dit kan resulteren in verlies van kostbare gegevens. Een zeer bekende oplossing is een back-up maken. IT-Zaken helpt u bij het kiezen van de juiste back-up systeem voor uw organisatie, zodat u zorgeloos en altijd bij uw bestanden kunt komen.

Opslag

Data is de levensader van een onderneming. Zonder data staat alles stil. Tegenwoordig is het heel eenvoudig om data te genereren en op te slaan op verschillende media, lokaal, centraal op een fileserver in een database of op een smartphone/tablet, of zelfs ergens in de “cloud”. IT-Zaken biedt advies, oplossingen en support voor het opslaan en beheer van uw data.

Uitwijk en Continuïteit

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dit geldt ook voor het bedrijfsleven als het gaat om het verlies van data. Als organisatie zit u niet te wachten op een calamiteit en uitval van een server kan zomaar gebeuren. IT-Zaken kan u hierbij ontzorgen. Binnen ons servicepakket zorgen wij ervoor dat u binnen de gewenste tijd weer toegang kunt krijgen tot uw data en apparaten. Dit kan zowel met maandelijkse check-ups, als met een servicemedewerker die u op locatie assisteert.

Sluit Menu